Despre Noi

AKANT CONSULT este partener Whirlpool si distribuitor unic pentru Romania al sistemelor de filtrare a apei Pure First.

 

Purificatorul Whirlpool nu consuma energie electricaşi foloseste un carbune activ de granulatie foarte fina, care împiedica dezvoltarea bacteriilor si înlatura sedimentele, clorul si metalele grele din apa Pure First, primul produs din gama filtrelor de apa Whirlpool Pure, este disponibil în Romania, începând cu luna iulie, prin distribuitorul specializat Akant Consult. Prin simpla conectare la reteaua de alimentare din locuinta, produsul, cu un design similar unui espressor de cafea, este o sursa permanenta de apa proaspata şi curata, reprezentand o alternativa comoda şi ecologica la apa îmbuteliata.

Modul în care a fost construit modelul Pure First îi asigura numeroase beneficii - apa filtrata astfel nu este dura, gatitul este sanatos si mai rapid, iar livrarea apei la temperatura mediului ambiant este importanta pentru sanatatea copiilor. În acelasi timp, designul elegant si dimensiunile reduse fac din filtrul Pure First o solutie practica si usor de instalat, care nu afecteaza aspectul general al bucatariei, ci dimpotriva, îi adauga un accent hi-tech. Produsul contine un sistem destinat fixarii pe perete, dar poate fi amplasat si pe masa din bucatarie.

Uzura filtrului este anuntata din timp printr-un un semnal luminos, astfel încat utilizatorul are posibilitatea sa instaleze un filtru nou înainte ca acestuia sa îi scada performantele.

Modelul Pure First are o greutate neta de 1,5 kg si un pret recomandat de 499 RON. Produsul este disponibil momentan prin reţeaua Domo si prin distributia directa, asigurata de Akant Consult, unic distribuitor pentru Romania al echipamentelor Whirlpool Pure. Produsul va fi prezent în urmatoarele luni si în alte retele mari de electrocasnice.

Pure First reprezinta primul model dintr-o linie extinsă de solutii pentru purificarea apei, ale carei produse vor fi lansate de Whirlpool în perioada 2009-2010. Gama va include modele de diverse culori, care vor asigura alimentarea cu apa calda, apa rece, dar si apa carbogazoasa.

 
Filtru de apa arrow DESPRE NOI